Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Lizzy zegt: "Top"

Gemiddeld een 9.3 uit 41795 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

over e-liquid en ingrediënten, PG/VG en clearomizers
Shake and Vape E-liquids?

Wellicht heb je ze al eens voorbij zien komen in ons assortiment; de Shake 'n Vape concentraten. Maar hoe werkt dat nou precies? Er zit minder vloeistof in de fles dan op de verpakking wordt aangegeven, er moet base aan toegevoegd worden, de smaak is te sterk voor direct gebruik...  Raar? Geen zorgen! Wij gaan het aan je uitleggen in dit artikel! Wat zijn Shake 'n Vapes?

De Shake 'n Vape concentraten zijn bijna klaar voor gebruik en bevatten geen nicotine. Het enige wat er nog gedaan moet worden is 10ml base e-liquid toevoegen en goed schudden. Het schudden zorgt ervoor dat de base (ook wel booster of nicshot genoemd) goed mengt met de Shake 'n Vape e-liquid. Letterlijk schudden en dampen dus! :)

Shake 'n Vape E-liquids bevatten erg veel smaakstof. Dit natuurlijk omdat ze nog goed moeten smaken als er 10ml verdunnende base mee wordt gemengd. De Shake 'n Vape flessen zijn hiervoor dan ook speciaal gevuld; de flessen hebben een maximale inhoud van (bijvoorbeeld) 60ml. maar zijn gevuld tot 50ml. Hierdoor is er nog 10ml ruimte over voor de benodigde base e-liquid.

Shake en Vape concentraten kunnen, na vermenging met base, zonder of met nicotine worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld een booster (nicshot) van 18mg nicotine toevoegt aan de 50/55 ml shake & vape, dan krijg je een totaal van 60 à 65 ml e-liquid met een nicotine gehalte van 3 mg. Na het toevoegen van de Base dien je het geheel goed te vermengen door te schudden.

Liever helemaal geen nicotine in je gemengde Shake 'n Vape? Je kunt ook base of boosters met 0mg toevoegen. 

Shake 'n Vape E-liquids hebben meestal een hoog VG percentage. Houd daarom rekening met het maximale VG gehalte dat door jouw tank of clearomizer wordt ondersteund. Twijfel je over welke e-liquid in jouw tank kan? Neem dan voor aanschaf gerust contact op met onze klantenservice!


Let op:
 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.