Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Josee zegt: "super"

Gemiddeld een 9.3 uit 41814 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Kiwi Pod Systemen

Hervulbare pod systemen van Kiwi kopen bij Zwoofs?

Op deze pagina vindt je alle hervulbare pod systemen van het merk Kiwi. Deze pod systemen bestaan, afhankelijk van de set, uit een batterij, een powerbank, een pod met filter tips, een oplaad kabel en stekkerblok. 

De pod systemen van Kiwi zijn te gebruiken met zowel Nic Salt E-Liquids als met reguliere E-Liquids

Advies nodig bij het kiezen van een Pod systeem?

Door de productspecificaties en inhoud van de elektrische sigaret startsets te bekijken, kun je een keuze maken die gebaseerd is op jouw voorkeuren en eisen. Wil je liever persoonlijk advies bij het kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

4 artikelen

 • Kiwi Filter Tips
  € 4,99
  +
  Sluiten

  Kiwi Filter Tips (20 Stuks)

  De Filter tips van Kiwi zijn gemaakt van farmaceutisch katoen en hebben een 99% antidruppel- en anticondens effect. De filter tips lijken veel op de filters van een reguliere sigaret. Door gebruik te maken van deze filters lijkt de dampervaring op het roken van een reguliere sigaret. Één filter tip gaat ongeveer een dag mee, wanneer de filter niet meer fijn dampt en vochtig is moet deze vervangen worden.

  De filter tips worden per 20 stuks verpakt en verkrijgbaar in 5 kleuren: Neutraal, Amber, Navy Blue, Wild Rose & Ultra Violet

  Let op! De filter tips zijn enkel te gebruiken met de Kiwi Starter Kit en Kiwi Pen Starter Kit.

  Inhoud Verpakking:

  • 20 x Kiwi Filter Tips

  Geschikt voor:


  Meer info | Sluiten
 • Kiwi Plastic Driptip
  € 1,99
  +
  Sluiten

  Kiwi Plastic Driptip

  Plastic reserve driptip voor de Kiwi Starter Kit & Kiwi Pen Starter Kit

  Geschikt voor:


  Meer info | Sluiten
 • Kiwi Pods (3 Stuks)
  € 10,99
  +
  Sluiten

  Kiwi Pods (3 stuks)

  De hervulbare pods van Kiwi hebben een inhoud van 1.8ml en zijn voorzien van een 1.2ohm coil. De pods worden geleverd met drie kiwi filter tips. De filters tips gaan ongeveer één dag mee en dienen te worden vervangen wanneer ze verzadigd zijn of niet meer fijn dampen. De pods zijn eenvoudig te verwisselen door het kliksysteem en worden geleverd per drie stuks. De Kiwi Pods zijn geschikt voor Mouth to Lung gebruik en zijn verkrijgbaar in transparant en zwart.

  Let op: De kiwi pods zijn enkel te gebruiken met de Kiwi filter tips of de Kiwi Plastic Driptip

  Geschikt voor:


  Inhoud verpakking:


  Meer info | Sluiten
 • Kiwi Starter Kit
  € 68,95
  +
  Sluiten

  Kiwi Starter Kit

  De Kiwi Starter Kit is een pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 400mAh en wordt samen met de Kiwi Powerbank geleverd. De powerbank heeft een interne batterij van 1450mAh. Hiermee kan de Kiwi e-sigaret vier keer worden opgeladen. De Kiwi powerbank kan zelf geladen worden met een USB-C oplaadkabel, ook kan de e-sigaret met usb-c worden opgeladen.

  Op de oplaadcase is een LED indicator aanwezig, deze geeft aan hoe vol de batterij case is. Wanneer de LED indicator uit is, kan deze weer geactiveerd worden door het knopje in te drukken. Hiermee wordt het huidige stroom niveau van de powerbank zichtbaar. Voor het opladen van de e-sigaret dient de powerbank eerst geactiveerd te worden. Door middel van vijf keer het knopje in te drukken wordt de powerbank geactiveerd en zal de LED indicator vijf keer oplichten. Hierna zal bij het plaatsen van de e-sigaret, in de powerbank, de LED-indicator op de powerbank als op de e-sigaret oplichten. De Kiwi e sigaret is voorzien van een automatisch vuurmechanisme, de batterij vuurt zodra er geïnhaleerd wordt. De Kiwi Starter Kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  De Kiwi Pods hebben een inhoud van 1.8ml, zijn voorzien van een vaste 1.2ohm coil en hervulbaar via de zijkant van de pod. Als de pod juist geplaatst is zal batterij een vibratie geven en licht de K wit op. Bij het verwijderen van de pod zal de K enkel rood oplichten. De pods zijn enkel te gebruiken met de Kiwi Filter Tips of met de Kiwi Plastic Driptip. De filter tips lijken veel op de filters van een reguliere sigaret. Door het gebruik van filters lijkt de dampervaring op het roken van een reguliere sigaret. Één filter tip gaat ongeveer een dag mee, wanneer de filter niet meer fijn dampt en vochtig is moet deze vervangen worden.

  Eigenschappen Kiwi Starter Kit:

  • Ingebouwde 400mAh batterij
  • Powerbank met een interne batterijcapaciteit van 1450mAh
  • Automatisch vuur systeem
  • USB-C
  • Output 10-13W
  • Maakt gebruik van Filter Tips
  • Mouth-to-lung
  • LED indicator


  Inhoud verpakking:


  Meer info | Sluiten

4 artikelen

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.