Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Herbert zegt: "goede service"

Gemiddeld een 9.3 uit 33163 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Over Zwoofs

Zwoofs is een uniek bedrijf op het gebied van elektrisch roken. Wij streven ernaar om U op een simpele en duidelijke manier kennis te laten maken met elektrisch roken. Buiten dat wij in ons assortiment enkel de allerbeste producten qua kwaliteit aanbieden, vinden wij het ook belangrijk dat U goed word geinformeerd over hoe U Uw elektrische sigaret dient te gebruiken en indien nodig, U daar ook bij te begeleiden. Daarnaast bieden wij U een klantvriendelijk beleid waarbij de wens, U van juiste informatie te voorzien en enkel de beste kwaliteit en service te leveren geen grenzen kent. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen, suggesties en klachten. In deze tijd vinden wij het belangrijk het contact persoonlijker te maken. U koopt online, met het gevoel van een aankoop in een "echte" winkel. Kwaliteit boven kwantiteit!

Onze klantenservice

Elke dag weer staat er een zeer ervaren team klaar om U te voorzien van persoonlijk advies, Uw eventuele problemen op te lossen en U alles te vertellen wat U wilt weten op het gebied van elektrisch roken. De gehele dag door kunt u ons bereiken via chat, mail of telefoon wat u zelf het fijnste vind! Wij zijn zeer trots dat onze klantenservice en leveringssnelheid een gemiddeld "raportcijfer" scoren van 9.4 en dat vinden wij dan ook het vermelden waard! Mocht U meer willen lezen over hoe onze klanten ons beoordelen kijk dan bovenaan de pagina. Hier ziet U de "widget" van Kiyoh die als onafhankelijke organisatie onze klanten na een aankoop benaderd met de vraag om hun ervaringen te delen met U.

Ons verkoopbeleid

  • Wij houden het graag simpel voor U bij Zwoofs, "what you see, is what you get"!
  • Wij berekenen geen verzendkosten, nooit. De prijs die bij een product staat is de prijs die U afrekent, niks meer en niks minder.
  • Indien U voor 18:00 besteld word Uw bestelling die dag nog verzonden, gegarandeerd!
  • Wij verkopen uitsluitend A-merk producten, geen imitatie.

Welkom bij Zwoofs!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.