Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Janny zegt: "Altijd goede en snelle levering "

Gemiddeld een 9.3 uit 41820 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

nieuw met elektrisch roken?

Nieuw met elektrisch roken?

Elektrisch roken, ook wel dampen genoemd, wint de laatste jaren ontzettend aan populariteit. Na de eerste generaties elektrische sigaretten is er op het gebied van elektrisch roken veel veranderd, heel veel. De technieken zijn doorontwikkeld en het gevoel en de bevrediging zijn haast niet meer te onderscheiden van een "normale" sigaret. Daarbij zijn we geëvolueerd van plastic wegwerpproducten naar hervulbare, kwalitatief hoogstaande elektrische sigaretten. Zwoofs heeft zich gespecialiseerd in deze nieuwe generatie, hervulbare elektrische sigaretten.


 

Beste "damper",

Damper? Ja, damper, dat is hoe mensen die elektrisch roken zichzelf noemen. Waarom? Omdat het beter klinkt dan “elektrisch roker” en omdat elektrisch roken eigenlijk weinig overeenkomsten heeft met het roken van tabak. Natuurlijk, de handeling is hetzelfde en je inhaleert, indien je daar voor kiest, nicotine houdende vloeistof.  Maar dat zijn dan ook meteen de enige twee overeenkomsten. Van verbranding (rook/roken) is namelijk geen sprake. Ook zul je (onder andere) geen teer aantreffen in elektrische sigaretten. Fundamenteel anders dus.

Wat het wel is? Het is een alternatieve manier voor het toedienen van nicotine en de handeling van het inhaleren en uitblazen van deze damp.


Welke elektrische sigaret?

Waarschijnlijk heeft een bekende ons aangeraden of heb je ons zelf gevonden via de zoekmachines op het internet. Je komt bij ons op de website en denkt "Wat een hoop verschillende modellen, wat is nou de juiste voor mij?"

We weten het, we hebben een enorm assortiment met heel veel verschillende modellen. En dat maakt de keus niet altijd even makkelijk. Gelukkig hebben wij al jarenlange ervaring op het gebied van dampen (elektrisch roken) en kunnen we je zonder twijfel op weg helpen.

In onze jarenlange ervaring hebben wij ook geleerd dat een belangrijk punt om succesvol over te stappen van gewone tabak op een elektrische sigaret het juiste model is. Een overstap model is voor iedereen verschillend, op basis van je voorkeuren geven wij advies over de verschillende sets.  

 

Wil je weten welk overstapmodel voor jou het beste is?
Vraag het ons via email, telefoon of Chat met Zwoofs rechtsonder in de webwinkel!

Let op:
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.