Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Bianca Bevers zegt: "Prima "

Gemiddeld een 9.3 uit 40983 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Mech Mods

Mechanische Mods kopen bij Zwoofs?

Op deze pagina vindt je alle mechanische mods in ons assortiment. Mechanische mods zijn alleen voor gevorderde gebruikers, de batterij is namelijk ongereguleerd. Dit houdt in dat er geen beveiligingen of instellingen op zitten. Deze mods worden door een batterij (meestal 18650) gevoed en het wattage dat de mod kan leveren ligt aan het batterij niveau. Mechanische mods worden veel gebruikt in combinatie met een RDA (rebuildable dripping atomizer), zodat de weestand en voltages op elkaar af te stemmen zijn.

Mechanische mods en het gebruik van batterijen

De batterijen die in Mechanische mods worden gebruikt zijn zeer krachtig, daarom is het verstandig je goed in te lezen voor gebruik. Wil je meer informatie over deze batterijen? Klik hier: Batterijen gebruiken en opladen?


Advies bij het kiezen van een mechanische mod?

Door de productspecificaties en inhoud van de Startsets te bekijken, kun je een keuze maken die gebaseerd is op jouw rookgedrag en eisen. Wil je liever persoonlijk advies bij het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor dat advies! (Klik hier om naar de contactpagina te gaan)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.