Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Yvonne zegt: "Super goed "

Gemiddeld een 9.3 uit 41834 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Airscream Airspops Pods

Airscream

Om aan je persoonlijke vraag te voldoen, bieden we bij Zwoofs meerdere merken aan op het gebied van elektrisch roken. Één van die merken is Airscream. De producten van Airscream worden geproduceerd in Engeland en zijn sinds 2018 wereldwijd verkrijgbaar.

De gedachte van het Engelse merk Airscream is sinds de oprichting in 2018: "Airscream streeft ernaar om de consument van praktische, tijdloze en betaalbare e sigaretten te voorzien welke eenvoudig te gebruiken zijn."

De producten van Airscream.

Zwoofs biedt de volgende producten en onderdelen van Airscream:

De Pods voor de Airscream Airpops e sigaret zijn voorgevuld met Nicotine Salt E-liquid met een nicotinegehalte van 19mg. De Airscream Pods hebben een verhouding van 50PG/50VG en een inhoud van 1.2ml. De Pods worden per vier stuks geleverd.

We willen je erop wijzen dat het sinds 1 januari 2021 verboden is om afbeeldingen bij ons aanbod te tonen. Om die reden kunnen we je ook van de producten van Airscream geen voorbeelden laten zien.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kunnen wij je adviseren in een passende keuze op het gebied van elektrisch roken? Neem gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefoon of via de Zwoofs Chat. Onze ervaren en servicegerichte collega's vertellen je graag alles over de producten van Airscream.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.