Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Ina zegt: "Prima "

Gemiddeld een 9.3 uit 40944 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Black Note

Black Note

Om aan je persoonlijke vraag te voldoen, bieden we bij Zwoofs meerdere merken aan op het gebied van elektrisch roken. Één van die merken is Black Note. De producten van Black Note worden geproduceerd in Europa en zijn sinds 2015 wereldwijd verkrijgbaar.

Het Europese merk Black Note is in 2015 gestart met de gedachte: "Om een lijn van natuurlijke geëxtraheerde e-liquids te creëren die echt naar tabak smaakt."

De producten van Black Note

Zwoofs biedt de volgende producten aan van Black Note:

De tabakssmaken van de Black Note e-liquids wordt onttrokken uit echte tabaksbladeren en zijn niet synthetisch gefabriceerd. Tevens worden alle Black Note E-liquids geproduceerd in een ISO7 – CLASS 10000 gecertificeerd laboratorium.

Inhoud: 10ml.
Verhouding:
50%PG / 50%VG.
Nicotinegehaltes: 0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg
Gemaakt in: Europa

We willen je erop wijzen dat het sinds 1 januari 2021 verboden is om afbeeldingen bij ons aanbod te tonen. Om die reden kunnen we je ook van de producten van Black Note geen voorbeelden laten zien.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kunnen wij je adviseren in een passende keuze op het gebied van elektrisch roken? Neem gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefoon of via de Zwoofs Chat. Onze ervaren en servicegerichte collega's vertellen je graag alles over de producten van Black Note.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.