Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Patricia zegt: "geweldige service"

Gemiddeld een 9.3 uit 37888 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Keuzehulp elektrische sigaret

Dus, u overweegt te stoppen met roken en wilt beginnen met dampen? Super! Alvast gefeliciteerd! :)
Hieronder zullen we proberen uw overstap zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken.

U heeft gerookt of u rookt nog steeds. Een ongezonde verslaving waar moeilijk vanaf te komen is. Slechte adem, verminderde smaak en geur, gele tanden… We hebben er zelf ook mee gevochten! :) Tegenwoordig is er echter een alternatief dat voor miljoenen mensen wereldwijd een einde aan hun tabaksverslaving maakte; elektrisch roken, oftewel dampen. Bij gewoon roken wordt nicotine-bevattende tabak verbrand door middel van vuur, bij elektronisch roken echter, wordt vloeistof verdampt met behulp van elektriciteit. Welke, indien u hier voor kiest, nicotine bevat. Let wel: elektronisch roken wordt desondanks afgeraden voor jongeren onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en niet-rokers.

Welke elektronische sigaret moet ik kiezen?

De ontwikkelingen op het gebied van het elektronisch roken zijn de afgelopen jaren enorm snel gegaan! Er zijn letterlijk honderden, zo niet duizenden variaties op de markt. Voor ieder wat wils eigenlijk; voor elke voorkeur, elk budget en elke wens is er wel een product in deze branche. Van een eenvoudige starter set van 20 euro tot aan compleet naar eigen wensen in te stellen apparatuur. Die laatste categorie laten we echter even voor wat het is… ;) De eerste elektronische sigaret kiezen komt in principe neer op de volgende vragen:

  • “Hoe veel sigaretten rook(te) ik per dag?”
  • “Hoe groot mag mijn elektronische sigaret zijn?” 


In principe bepaalt het formaat van de elektronische sigaret het formaat van de batterij. Hoe groter de batterij, hoe langer u ermee kunt dampen alvorens hem te moeten opladen. De capaciteit van de batterij wordt aangeduid in milliampère-uur, afgekort als “mAh”. Gemiddeld gesproken is voor een gemiddelde roker een batterij van 900mAh genoeg om 1 dag mee te dampen. Wilt u liever een kleiner product, besef dan dat u gedurende de dag moet opladen. Vaak is het dan verstandig om een extra batterij erbij te kopen of een set met twee complete oplaadbare sigaretten aan te schaffen, zodat u nooit zonder zit en daarmee voorkomt dat u uit frustratie weer naar de sigaret grijpt.

Door hier te klikken komt u in de categorie met startsets welke eenvoudig zijn in gebruik en ideaal voor de beginnende damper.

Overigens helpen we u graag met uw keuze doormiddel van een persoonlijk advies op maat, klik hier om contact met ons op te nemen.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.