Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Tjitske zegt: "Prima, duidelijke site en snelle levering"

Gemiddeld een 9.3 uit 33273 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Joyetech

Joyetech is een van de bekendste merken op het gebied van elektrisch roken. Ze zijn daadwerkelijk van alle markten thuis en bieden hun producten aan voor de beginnende damper, de gevorderde damper en de ervaren damper!
De producten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor ze zeer robuust zijn. Design speelt ook een rol en daar is Joyetech ook ijzersterk in. De producten zien er erg mooi uit en hebben een hoog gadget gehalte.
De prestaties zijn uiteraard het belangrijkste, maar ook dat zit zeker goed bij Joyetech.

 

De beginnende en gevorderde damper

De eRoll en de eRoll C. Wie kent deze elektrische sigaret niet? Veel dampers zijn hiermee begonnen. Voor de mensen die willen beginnen met elektrisch roken en hun zoektocht beginnen, hebben de eRoll en eRoll C vast en zeker voorbij zien komen.
Deze kleine sigaret mag dan wel klein en simpel in gebruik zijn, maar levert grote prestaties! Daarnaast ziet die er nog eens erg mooi uit! Met de eRoll of eRoll C, zult u uw sigaretten snel zijn vergeten.

Wilt u liever een iets groter formaat? Neemt u dan eens een kijkje bij de eGo style batterijen/startsets. Ook deze elektrische sigaretten zijn ware krachtpatsers die u een heerlijk damp en smaak sensatie zullen geven. De Joyetech eCom en Joyetech Twist battery zijn zelfs in te stellen in vermogen, zodat u de damp en smaakproductie kunt regelen en net iets meer uit uw elektrische sigaret kunt halen.

De ervaren damper

voelt u zich helemaal thuis in het dampen en bent u toe aan de volgende stap? Voor u hebben wij de Joyetech eVic en Joyetech eVic Supreme! Deze producten zijn mods en zijn ware krachtpatsers. U kunt ze helemaal instellen naar uw eigen behoefte. Het scherm voorziet u van alle informatie die u als damper nodig kunt hebben. Naast de kracht die ze leveren zijn deze mods voorzien van zowel een 510 als eGo aansluiting, zodat u ieder type verdamper er op kan plaatsen. Van een kant en klare clearomizer tot een RBA.

De nieuwste telg

Houdt u van apart? Dan zal de Joyetech eGrip u zeker aanspreken, voor zowel de beginnende als de ervaren damper. Dit is het nieuwste model van Joyetech. Deze elektrische sigaret is een heel mooi en handzaam apparaatje, die u een ongekende ervaring zal opleveren. Grote wolken en veel smaak? Dat is met de eGrip gegarandeerd!
De eGrip kunt u instellen in wattage. Daarnaast is de eGrip voorzien van een airflow controler. Zo kunt u het apparaatje helemaal naar uw eigen behoefte fine tunen.

Als extra accessoire kunt u de Joyetech eGrip RBA Base aanschaffen. Dit onderdeel is bedoeld voor de ervaren dampers die hun eigen coils bouwen en wicken.
U vervangt simpel de standaard base met fabriekscoil door de RBA Base, bouwt uw eigen coil in de RBA Base, plaats er een wick in en u kunt er weer volop mee dampen.

Joyetech accessoires en onderdelen

Naast complete elektrische sigaretten verkopen wij ook veel accessoires en losse onderdelen van Joyetech. Zo kunt u op deze manier uw Joyetech product uitbreiden, of onderdelen die versleten zijn vervangen.

Bij Joyetech is er dus voor iedere damper wat wils!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.