Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

P zegt: "al jaren prima"

Gemiddeld een 9.3 uit 37888 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

hoe werkt de zoekbalk
Het zoeken en vinden van producten kan bij Zwoofs via het Menu of de Zoekbalk. Het vinden van producten is heel gemakkelijk maar met wat extra uitleg wordt het nog eenvoudiger. Hier zullen wij in een paar stappen toelichten hoe je op onze website het snelst bij het juiste product terecht komt.


 

e-liquid zwoofs E-liquid: 

Het terugvinden van de juiste smaak of je favoriete merk e-liquid, kan het best gedaan worden door letterlijk de smaak of het merk in typen. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op een merknaam als “Basics” of "Twelve Monkeys", waarna vervolgens alle smaken van deze merken getoond zullen worden. Specifieker zoeken is natuurlijk ook mogelijk. Ben je op zoek naar een fruitsmaak? Dan kan je "fruit" als zoekterm gebruiken.

Wij zouden Zwoofs niet zijn als je nog meer kan filteren in je zoekopdrachten. Aardbei, koffie, zoet of romig zijn bijvoorbeeld een kleine greep uit de honderden zoektermen die je kunt gebruiken om als resultaat e-liquids en aroma's van verschillende merken te vinden. Probeer het eens uit!


clearomizer zwoofs Clearomizer/Tanks:

Het zoeken van tanks is uiteraard ook mogelijk en ook hier zijn veel verschillen in. Zo kan er bijvoorbeeld gezocht worden op inhalatie techniek of type airflow. Naast het zoeken op een bepaalde eigenschap van een clearomizer kan er natuurlijk ook gewoon gezocht worden op naam of merk.

Zo is het bij ons ook mogelijk om te zoeken op naam van de starterkit waar de tank bij hoort. Heb je bijvoorbeeld een Aspire Odyssey kit waar een Triton Mini Tank bij wordt geleverd, dan kun je op zowel Triton Mini of op Odyssey zoeken met als zoekresultaat de Triton Mini Tank en alle bijbehorende onderdelen en coils.


coils zwoofsCoils:

Coils hebben meestal een lange of vervelende naam die niet met de clearomizer of de starterset overeenkomt. Hierdoor kan het soms erg moeilijk zijn om de juiste coils te vinden. Bij Zwoofs kun je zoeken op naam, type of model.

Gebruik je bijvoorbeeld een Justfog Q16 Kit en ben je op zoek naar de coils, dan kun je zoeken op de benaming van de coils (Justfog 14/16 serie coils) of op Q16, waarbij ook de 14/16 serie coils als zoekresultaat getoond zullen worden. De coils zijn dus makkelijk terug te vinden door de naam van de starterkit als zoekopdracht te gebruiken.


onderdelen zwoofs Onderdelen en toebehoren:

Ben je op zoek naar onderdelen of toebehoren voor je elektrische sigaret? Bijvoorbeeld een glaasje, unieke driptip of batterij? Dan kun je zoeken op merk of type onderdeel. Maar het filteren en sneller terugvinden van het juiste product gaat makkelijker als je de naam van het model als zoekopdracht gebruikt. Zo kun je simpelweg de unieke driptip van de Justfog P16A terugvinden door te zoeken op P16A.

 

Wat kan onze zoekbalk nog meer?

Onze zoekbalk kan meer dan alleen producten terugvinden. Ben je op zoek naar wat meer informatie of onze openingstijden? Dan is dat zeker mogelijk. Door een zoekopdracht in te voeren als E-liquid mengen, krijg je bijvoorbeeld als resultaat onze Zwoofs Vertelt pagina "Zelf E-liquid Mengen?". Naast het vinden van informatie kan er ook nog gezocht worden op categorieën, zoals box mods met vaste batterij of Sub-ohm clearomizer.

 

Omdat een zoekbalk zo fijn en intuïtief mogelijk moet werken, waarderen wij alle feedback, tips of verbeterpunten, zodat wij deze indien mogelijk meteen toe kunnen passen. :) Alvast bedankt en groeten van Team Zwoofs!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.