Webshop Keurmerk

Stanmart zegt: "Good quality, delivery on the next day."

Gemiddeld een 9.4 uit 27438 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKENGarantie bij Zwoofs

Batterijen, Opladers, Elektronische Accessoires & Tools en Mods.
Deze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 maanden. Garantie wordt verleend over fabricagefouten. Mocht uw product niet meer te reparen zijn, dan wordt deze vervangen door een nieuw product. Als het product val- of stootschade bevat, welke de werking kan belemmeren, kunnen wij geen garantie verlenen. Helaas zijn alle batterijen onderhevig aan slijtage, afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal. Hierdoor kunnen wij geen garantie verlenen op afnemende batterijcapaciteit.

 Let op! Op lithium ion batterijen (bijvoorbeeld 18650 batterijen) verlenen wij alleen garantie binnen 24 uur na aankoop.

Controleer uw batterij daarom uitvoerig en test of deze wel volledig oplaad! 

 
Mechanische Mods.
Mechanische mods zijn alleen voor gevorderde gebruikers; de batterij is namelijk ongereguleerd. Dit houdt in dat er geen beveiligingen of instellingen op zitten. Als u niet bekend bent met mechanische mods, raden wij het aan uzelf goed in te lezen alvorens deze te gebruiken. Zwoofs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor potentiële schade veroorzaakt door incorrect gebruik van mechanische mods.

E-Liquids, Clearomizers, Aroma's, DIY-artikelen en Accessoires.
Op deze producten geldt een DOA garantie, DOA staat voor "Dead On Arrival". Mocht uw product direct bij aankomst (binnen 24 uur na ontvangst) defect zijn, dan kunnen wij deze onder garantie voor u vergoeden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, wij lossen het altijd direct voor u op.

Coils
Op dit type producten kunnen wij helaas geen garantie claimen bij de fabrikanten. Op alle Coils geldt daarom een DOA garantie. DOA staat voor "Dead on Arrival". 

Vragen over de garantie termijn van een bepaald product?
Neem dan contact met ons op! Wij kijken direct de garantietermijn voor u na.


Batterij informatie. 
Lithium-Ion batterijen in elektrische sigaretten zijn vergelijkbaar met batterijen uit bijvoorbeeld mobiele telefoons. Deze zijn veilig bij correct gebruik. Alle batterijen van Zwoofs hebben intensieve testen doorstaan en de meeste modellen hebben een ingebouwde circuit protectie.Toch is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen voor het correcte gebruik van batterijen.

  • Zet uw elektrische sigaret altijd uit als deze niet in gebruik is.
  • Gebruik de aanbevolen lader voor uw batterij.
  • Houd batterijen nooit onder water en stel deze niet bloot aan extreem lage of hoge temperaturen.
  • Vervoer losse batterijen altijd in een sleeve of (plastic) batterij doosje. Laat losse batterijen nooit in contact komen met metalen objecten zoals bijvoorbeeld sleutels of kleingeld.

Meer weten over batterij veiligheid? Klik hier!


Heeft u nog vragen?
U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag al uw vragen.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.