Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Erik zegt: "Snel besteld, snel geleverd"

Gemiddeld een 9.3 uit 41820 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp
nieuw met elektrisch roken?

Nieuw met een e-smoker?

Het gebruik van een e-smoker is in de laatste jaren wereldwijd gestegen. Na de release van de eerste e-smokers is er op het gebied van e-smoken veel veranderd. De technieken worden snel doorontwikkeld door de fabrikanten en het gevoel en voldoening zijn haast niet meer te verwarren van een "reguliere" sigaret. De eerste e-smokers waren klein van formaat, de jaren hierna werden ze groter en krachtiger, waarna we nu zijn aanbeland bij hele kleine, maar krachtige e-smokers. De doorontwikkeling van de e-smokers gaat vandaag de dag op razend tempo door.bulb  Op zoek naar een e-smoker?

E-smoker? Dit is een veel gebruikte benaming voor de producten die wij verkopen. Waarom? Het is een hippe vertaling van het woord “elektronisch sigaret”. De manier van het roken en e-smoken is natuurlijk hetzelfde en je inhaleert wanneer je hiervoor kiest, nicotine houdende vloeistof ook wel E-Liquid genoemd. Maar dit zijn dan eigenlijk ook de enige overeenkomsten met het roken van een reguliere sigaret. Van verbranding van tabak is bij e-smoken geen sprake. Ook zul je geen teer aantreffen in een e-smoker. In een E-Liquid zitten namelijk andere ingrediënten dan in tabak

Maar wat doet een e-smoker? Het is een alternatieve manier om aan je dagelijkse behoefte van nicotine te voldoen.

de verschillen in coils  Welke e-smoker?

Je hebt waarschijnlijk via een bekende van ons gehoord of heb je ons gevonden via de gebruikelijke zoekmachines. Je opent onze website en denkt “Wat een hoop verschillende e-smokers, welke is nu voor mij de juiste?” 

We hebben een breed assortiment met veel verschillende e-smokers van pod systemen tot boxmods. Dat maakt de keuze niet altijd even eenvoudig. Ook het feit dat wij sinds 1 Januari 2021 geen productafbeeldingen meer mogen laten zien, maakt het er niet eenvoudiger op. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met e-smokers en kunnen wij jou zonder twijfel helpen bij het maken van de juiste keuze.

Door de jaren heen hebben wij geleerd dat een essentieel punt om te slagen met de overstap van gewone tabak naar een e-smoker het juiste model is. Een startset is voor iedereen verschillend, op basis van je voorkeuren geven wij advies over de verschillende soorten e-smokers die wij verkopen.

 

Wil je weten welk e-smoker voor jou het beste is?
Vraag het ons via email, telefoon of Chat met Zwoofs rechtsonder in de webwinkel!

Let op:
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.