Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Anja zegt: "Geweldig "

Gemiddeld een 9.3 uit 36135 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Zwoofs ziet er nu anders uit dan je gewend bent. Vanaf 1 januari 2021 mogen wij namelijk ongevraagd geen productafbeeldingen meer tonen. Klik hier voor meer informatie.
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp
nieuw met elektrisch roken?

Nieuw met een e-sigaret?

Het gebruik van een esigaret neemt de laatste jaren alleen maar toe. Maar wat is een esigaret nu? Esigaret is de afkorting van elektronische sigaret. Hoewel een esigaret niet lijkt op een normale sigaret, hebben de twee ook maar een paar over overeenkomsten. Zwoofs heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in hervulbare esigaretten. 


 

Wat zit er in e-liquid?  Een e-sigaret, wat is dat?

Het woord e-sigaret is de afkorting van elektronische sigaret. Hoewel een e-sigaret niet lijkt op een normale sigaret, hebben de twee ook maar een paar over overeenkomsten. De handeling is hetzelfde en je inhaleert, wanneer je hiervoor kiest, nicotine. Dit zijn ook meteen de enige overeenkomsten tussen een e-sigaret en een sigaret. Bij een e-sigaret is er geen sprake van verbranding, de vloeistof wordt verdampt. Hierdoor zal je o.a. geen teer aantreffen in een e-sigaret. 


Airflow  Wat doet een e-sigaret?

We hadden het er net kort al heel even over, de verdamping van vloeistof in een e-sigaret. In een e-sigaret gebruik je een e-liquid, in deze e-liquid zit indien je hiervoor kiest nicotine. Deze vloeistof vul je bij in een clearomizer, ook wel tankje genoemd. In de clearomizer zit de zogenoemde coil. Door middel van de coil wordt de vloeistof verdampt, waar door de damp ontstaat die je inhaleert en uitblaast.

Nu je globaal weet hoe een e-sigaret werkt, zul je denken; welke e-sigaret is voor mij de juiste?

Bij Zwoofs vindt je een breed assortiment van uiteenlopende e-sigaretten van pod systemen tot boxmods. De keuze wordt hierdoor er niet makkelijker op. Ook omdat wij sinds 1 januari door een wetswijziging geen productafbeeldingen mogen laten zien. Door onze jarenlange ervaring met e-sigaretten kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van de e-sigaret die het beste bij je past.

Het vinden van de juiste e-sigaret is ook heel belangrijk. Om te kunnen slagen met de overstap van reguliere tabak naar een e-sigaret is het juiste model essentieel. Een 'beginners' set is voor iedereen anders. Op basis van de voorkeuren die jij hebt, geven wij advies over de verschillende e-sigaretten die wij aanbieden.

 

Wil je weten welk e-sigaret voor jou het beste is?
Vraag het ons via email, telefoon of Chat met Zwoofs rechtsonder in de webwinkel!

Let op:
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.