Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Ingrid zegt: "Goede service "

Gemiddeld een 9.3 uit 41815 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp
nieuw met elektrisch roken?

Nieuw met een e-sigaret?

Het gebruik van een e-sigaret neemt de laatste jaren flink toe. Maar wat is het nu precies en wat doet het? Een e-sigaret is de afkorting van een elektronische sigaret. Qua uiterlijk lijkt deze variant niet op een normale sigaret. Ook zijn de overige overeenkomsten gering. Toch wordt de elektronische variant steeds meer als alternatief voor de 'gewone' tabakssigaret gebruikt. De rol van Zwoofs in dit veranderende rookgedrag? Wij zijn gespecialiseerd in hervulbare e-sigaretten en nemen je graag mee in de ins en outs. 


 

Wat zit er in e-liquid?  Een e-sigaret, wat is dat?

 

Een e-sigaret, e-cig of e-smoker is veel meer dan een elektronische variant van een reguliere sigaret. Sterker nog, de naam doet wellicht te veel overeenkomsten vermoeden. De elektronische variant lijkt qua uiterlijk niet op de gewone sigaret en heeft daarnaast ook maar weinig verdere overeenkomsten. De enige twee overeenkomsten? De handeling en - wanneer je hier bij de elektrische variant ook voor kiest - het inhaleren van nicotine. Bij een e-sigaret is er geen sprake van verbranding, de vloeistof wordt verdampt. Hierdoor zal je o.a. geen teer aantreffen in een e-sigaret. 

Teer zorgt ervoor dat je gaat hoesten, omdat de longen hierdoor een minder goed zelfreinigend vermogen hebben. De in de volksmond bekende rokershoest ontstaat dus om het vuil uit de longen te krijgen, waardoor de trilhaartjes de longen gemakkelijker schoon kunnen houden. Onze e-sigaretten verbranden niet, waardoor er geen teer ontstaat. 


Airflow  Wat doet een e-sigaret?

We hadden het er net kort al heel even over, de verdamping van vloeistof in een e-sigaret. In een e-sigaret gebruik je een e-liquid, in deze e-liquid zit indien je hiervoor kiest nicotine. Deze vloeistof vul je bij in een clearomizer, ook wel tankje genoemd. In de clearomizer zit de zogenoemde coil. Door middel van de coil wordt de vloeistof verdampt, waar door de damp ontstaat die je inhaleert en uitblaast.


Start je met een e-sigaret? 3 feiten feiten voor beginners

 Is de e-sigaret nieuw voor je? We hebben 3 feiten over deze mogelijk nieuwe rookervaring op een rij gezet.  

  1. Bijna iedere e-sigaret staat uitgeschakeld wanneer wij hem bij je leveren. Wees dus niet bang dat de batterij niet werkt. Druk binnen 2 seconden 5 keer op de vuurknop om de batterij in of uit te schakelen. 
  2. Plaats je een nieuwe coil? Dan is het belangrijk om de coil vooraf vochtig te druppelen met je vloeistof. Primen, noemen we dat. Zo voorkom je een verbande smaak. 
  3. Oefen rustig met inhaleren. Dit gaat namelijk anders dan bij een reguliere sigaret. Probeer langer en kalmer te inhaleren. 

 

Nu je globaal weet hoe een e-sigaret werkt, zul je denken; welke e-sigaret is voor mij de juiste?

Bij Zwoofs vindt je een breed assortiment van uiteenlopende e-sigaretten van pod systemen tot boxmods. De keuze wordt hierdoor er niet makkelijker op. Ook omdat wij sinds 1 januari door een wetswijziging geen productafbeeldingen mogen laten zien. Door onze jarenlange ervaring met e-sigaretten kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van de e-sigaret die het beste bij je past.

Het vinden van de juiste e-sigaret is ook heel belangrijk. Om te kunnen slagen met de overstap van reguliere tabak naar een e-sigaret is het juiste model essentieel. Een 'beginners' set is voor iedereen anders. Op basis van de voorkeuren die jij hebt, geven wij advies over de verschillende e-sigaretten die wij aanbieden.


E-sigaret accessoires

Wist je daarnaast dat de e-sigaret ook diverse accessoires heeft? Denk aan sleeves, draagkoorden, flesjes en spuitjes en meer onderdelen. 

 

Wil je weten welk e-sigaret voor jou het beste is?

Persoonlijk advies over wat een passende e-sigaret voor jou is? Neem gerust contact met ons op. Op basis van jouw voorkeuren, geven wij graag advies over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon of de Zwoofs Chat.

 

Let op:
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.