Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Sebastiaan zegt: "goed en snel"

Gemiddeld een 9.3 uit 41820 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Flavormonks DIY Aroma

Flavormonks DIY Aroma kopen bij Zwoofs?

FlavorMonks is een Belgisch merk, dat zich heeft gespecialiseerd in zeer geconcentreerde aroma’s. Het doel van FlavorMonks is om net dat stapje extra te nemen, om de DIY (Do It Yourself) liefhebbers een uiterst natuurgetrouwe en niet-chemische smaakbeleving te bezorgen. De filosofie van Flavormonks is dat het aroma zo dicht mogelijk bij de smaak van het originele product moet komen. Als de fijnproevers van Flavormonks vinden dat het aroma niet voldoet aan deze filosofie, dan zullen zij deze niet produceren. Om deze reden voert Flavormonks bijvoorbeeld geen Tabak Aroma's in het assortiment. Deze lijn is uniek in de wereld, want de aroma’s worden vers bereid volgens de strenge normen van de Belgische voedselindustrie.

Met aroma’s kun je zelf e-liquid maken. Je hebt alleen een base, van PG en/of VG, en één of meerdere aroma’s nodig. Je mengt deze dan in de gewenste verhoudingen. Je kunt het vergelijken met limonade maken; te weinig siroop is niet lekker, maar te veel ook niet. Het is helemaal persoonlijk hoe jij hem het lekkerst vindt, en dat is zo fijn aan zelf mengen; je kunt de e-liquid helemaal maken zoals je het wilt!

Wil je meer weten over het zelf maken van e-liquid? We schreven een handig artikel waarin we alle stappen voor je op een rij hebben gezet. Klik hier! 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.