Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Thomas zegt: "Goede snelle service met gratis verzending!"

Gemiddeld een 9.3 uit 34665 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account

Zwoofs ziet er nu anders uit dan je gewend bent. Vanaf 1 januari 2021 mogen wij namelijk geen productafbeeldingen meer tonen. Klik hier voor meer informatie. 

Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

nieuw met elektrisch rokenNieuw met elektrisch roken?

Beste toekomstig damper, damper? Ja, damper, dat is hoe mensen die elektrisch roken zichzelf noemen. Waarom? Omdat het lekkerder klinkt dan “elektrisch roker” en omdat elektrisch roken eigenlijk weinig overeenkomsten heeft met het roken van tabak. Natuurlijk, de handeling is hetzelfde en u inhaleert, indien u daar voor kiest, nicotine houdende vloeistof.  Maar dat zijn dan ook meteen de enige twee overeenkomsten. Van verbranding (rook/roken) is namelijk geen sprake. Ook zal u geen teer aantreffen in elektrische sigaretten. Fundamenteel anders dus.
Wat het wel is? Het is een alternatieve manier voor het toedienen van nicotine en de handeling van het inhaleren en uitblazen van deze damp.
Met welke elektrische sigaret kan ik het beste beginnen?

Waarschijnlijk heeft een bekende van u ons aangeraden of heeft u ons zelf gevonden via de zoekmachines op het internet. U komt bij ons op de website en denkt, jeetje, wat een hoop verschillende modellen, wat is nou de juiste voor mij? We weten het, we hebben een enorm assortiment met heel veel verschillende modellen. En dat maakt de keus niet altijd even makkelijk. Gelukkig voor u hebben wij al jarenlange ervaring op het gebied van dampen (elektrisch roken) en kunnen we u zonder twijfel op weg helpen.

In onze jarenlange ervaring hebben wij ook geleerd dat een belangrijk punt om succesvol over te stappen van gewone tabak op een elektrische sigaret de eenvoud is. Gewoon een model wat het altijd doet, makkelijk is in gebruik en erg belangrijk, de ervaring goed nabootst. Daarom kunnen we kort maar krachtig zijn, met het door ons geadviseerde “overstapmodel” zijn tienduizenden van onze klanten succesvol overgestapt. Het overstapmodel is een product welke wij tussen alle verkrijgbare modellen het beste achten om over te stappen en welke wij dan ook adviseren om mee te beginnen.

Wilt u meer weten over het ontdekken van lekkere e-liquids op onze website? Klik hier voor meer informatie!
Wilt u zien wat op dit moment onze meest verkochte e-liquids zijn? Klik dan hier voor een overzicht.


Wilt u weten welk overstapmodel voor u het beste is? Neem dan contact op met [email protected] of bel ons op 010-3007828! :)

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.