Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Rob zegt: "Betrouwbaar"

Gemiddeld een 9.3 uit 33492 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

 

Aspire

Aspire is een relatief jong Amerikaans merk op het gebied van dampen. Ze zijn begonnen in 2013, maar ondanks dat ze nog maar net op de markt zijn komen kijken, is het al een van de meest toonaangevende merken, met zeer hoge kwaliteit.

Aspire maakt hun producten voor de beginnende damper, maar de producten zijn ook zeer geschikt voor de dampers die wat meer eisen hebben voor hun elektrische sigaret.

Goed van start met Aspire

Bent u op zoek naar een elektrische sigaret zonder toeters en bellen? Aspire heeft voor de beginnende damper de Aspire Starter Kit samengesteld. Wilt u meer uit uw elektrische sigaret halen? Dan zit u zeker goed met de Aspire Premium kit. Beide kits zijn zeer rijk uitgerust met een erg mooie batterij, een hoogwaardige clearomizer, oplaadkabel en 5 extra coils. Al dit moois bevindt zich in een luxe verpakking. U bent gelijk voorzien om direct te starten met dampen... U hoeft enkel nog een flesje e-liquid er bij aan te schaffen.

De coils, of verdampingkopjes, zijn het belangrijkste onderdeel in een elektrische sigaret, omdat dit onderdeel de damp produceert, maar ook de smaak bepaald. De kunst van coils maken heeft Aspire goed begrepen. Ze betraden de markt met de Aspire (Nautilus) BDC coils. Deze coils gaven de damper een ware smaaksensatie en voldoening. Maar Aspire was van mening dat het beter kon en brachten de Aspire (Nautilus) BVC coils uit. Met deze coils heeft Aspire een ware evolutie ondergaan. De smaak is zo ontzettend vol en de dampproductie is uitmuntend! Een ervaring die niet te omschrijven is.

Batterijen van Aspire

Ook op het gebied van batterijen heeft Aspire ontwikkelingen ondergaan. Qua uiterlijk zijn ze de eerste die carbon gebruiken op de eGo style batterijen. Het contactpunt is veranderd in een verend blok, maar ook de nieuwste cellen zitten verwerkt in de batterij. Ondanks deze ontwikkeling en het gebruik van hoogwaardige materialen, zijn de batterijen nog steeds schappelijk geprijst.
De clearomizers hebben ook een ware evolutie ondergaan. Wilt u een simpele clearomizer die u alleen maar hoeft te vullen en zo nu en dan eens een coil hoeft te vervangen? Dan zit u bij Aspire goed. Naast de heerlijke damp die ze geven is het ook nog eens een lust voor het oog.
Wilt u nog meer uit uw clearomizer halen? Dat kan met de Aspire Nautilus BDC Tank en de Aspire Nautilus Mini BVC tank! Dit zijn een van de eerste clearomizers op de markt die Aspire voorzien heeft van Airflow Control. De coils waren al goed, maar door de luchttoevoer in te stellen, kunt u nog meer uit uw clearomizer halen en de dampproductie en smaak nog meer verfijnen naar uw eigen wensen. Aspire heeft daarnaast nog een aantal accessoires gemaakt voor de Aspire Nautilus (Mini) tanks, om uw clearomizers net even een ander uiterlijk te geven.

Sub Ohm, laat dat maar aan Aspire over!

Maar daar blijft het niet bij... Aspire begeeft zich ook op het gebied van Sub Ohm en heeft daarvoor speciale batterijen, clearomizer en coils ontwikkelt. Sub Ohmen was altijd weggelegd voor een speciale doelgroep in de dampwereld, maar met deze producten maakt Aspire Sub Ohmen voor iedereen toegankelijk. Met de Aspire Atlantis Clearomizer i.c.m. de Aspire CF Sub Ohm Battery of Aspire CF MOD blaast u enorme wolken en ervaart u een ongekende smaak.

Tot slot

De Aspire producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor de beginnende damper en gevorderde damper. De producten waren goed, maar worden alsmaar beter. Aspire blijft enoveren en wij kijken nu al uit wat ze nog meer gaan brengen.

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Belgische klant?

In verband met de Nederlandse wetgeving kunt u vanaf 1 juli 2019 bestellen op Zwoofs.be!

Klik op een van onderstaande vlaggen om de Zwoofs webwinkel van uw keuze te bezoeken.